Aanmelden kerkdienst


Door aan te melden via dit formulier wordt er een plek voor uzelf en/of huisgenoten gereserveerd. Personen uit hetzelfde huishouden mogen in de kerk naast elkaar zitten zonder 1,5 meter afstand te houden.

Aangescherpte coronamaatregelen per 5 oktober 2020
In navolging van de dringende adviezen van de Rijksoverheid en de PKN zullen we het aantal bezoekers per kerkdienst helaas weer moeten terugbrengen tot maximaal 30 personen. Deze maatregel geldt in ieder geval in de maand oktober voor alle kerkdiensten en andere bijeenkomsten in ons kerkgebouw.
Wanneer het maximumaantal van 30 aanmeldingen is bereikt ontvangen u en jij het bericht dat je op de reservelijst bent geplaatst. Mochten er nog plaatsen vrij komen dan wordt er contact opgenomen.
Daarnaast worden u en jij verzocht om bij binnenkomst en bij het verlaten van het kerkgebouw, alsmede bij tussentijdse verplaatsingen, een mondkapje te dragen. Op de zitplaats mag het mondkapje af.

Voor de kinderen: Van harte welkom op de kindernevendienst en kinderoppas. Het is voor kinderen die naar de oppas of KND gaan niet nodig om een aantal plaatsen te reserveren in de kerkzaal. Vul bij kinderen, jonger dan 12, alleen het getal in in de daarvoor bestemde velden.

Let op! Na aanmelding ontvangt u géén bevestigingsmail. Is het aantal plaatsen al gereserveerd, dan krijgt u daar na het invullen van het formulier direct een melding van en wordt u op de zgn. wachtlijst geplaatst. Komt er dan een plaats vrij, dan wordt er contact met u opgenomen.
Heeft u zich aangemeld, maar u kan toch niet komen? Laat het ons dan even weten. We kunnen dan iemand van de wachtlijst alsnog toegang geven tot de
bijeenkomst.

 *
 *
 *
 *
 *

Uw gegevens
 *
 *
 *