Aanmelden kerkdienst


Door aan te melden via dit formulier wordt er een plek voor uzelf en/of huisgenoten gereserveerd. Personen uit hetzelfde huishouden mogen in de kerk naast elkaar zitten zonder 1,5 meter afstand te houden.

Wanneer het maximumaantal aanmeldingen is bereikt ontvangt u het bericht dat u op de reservelijst bent geplaatst. Mochten er nog plaatsen vrij komen dan wordt er contact opgenomen.

Voor de kinderen: Van harte welkom tijdens de zondagse diensten op de kindernevendienst en kinderoppas. Het is voor kinderen die naar de oppas of KND gaan niet nodig om een aantal plaatsen te reserveren in de kerkzaal. Vul bij kinderen, jonger dan 12, alleen het getal in in de daarvoor bestemde velden.

Let op! Na aanmelding ontvangt u géén bevestigingsmail. Is het aantal plaatsen al gereserveerd, dan krijgt u daar na het invullen van het formulier direct een melding van en wordt u op de zgn. wachtlijst geplaatst. Komt er dan een plaats vrij, dan wordt er contact met u opgenomen.
Heeft u zich aangemeld, maar u kan toch niet komen? Laat het ons dan even weten. We kunnen dan iemand van de wachtlijst alsnog toegang geven tot de bijeenkomst.

 *
 *
 *
 *
 *

Uw gegevens
 *
 *
 *